Whole35 blev Whole15

w30fail

Ja vad ska man säga..? Vi bor inte hemma just nu och jag har inte haft möjlighet att laga den mat jag har velat så min whole35 blev en whole15. Jättetrist när jag var så peppad och det gick så bra men omständigheterna kunde inte hjälpas så jag fick göra det bästa av situationen. Jag får försöka igen när jag vet att vi kan vara hemma och jag kan kontrollera maten bättre. Jag är besviken dock.

Jag vet att några där ute följer mig och också håller på med en W30 och räknar med att jag fortsätter publicera recept, så det tänker jag också göra. Det får dock bli utan bilder då jag förmodligen själv inte kommer att kunna laga den mat jag vill alla gånger.

Vad har jag då lärt mig på dessa två veckor?

Det har blivit tydligt att vi äter mat av många fler anledningar än för att ge kroppen bränsle. Stundtals har jag varit sugen på saker som inte ingår i W30 men har kunnat hålla det under kontroll. Det har inte varit speciellt svårt.

Ägg är jag trött på, majonnäs är jag trött på, kokosmjölk vill jag inte se på ett tag haha.

Tills vi kan påbörja en ny W30 kommer vi fortsätta äta paleokost med inslag av mejerier. Det är inte fy skam det heller och jag vet att vi mår bra av det.

Om du håller på med din W30 utmaning, fortsätt jobba! Berätta gärna vilka hälsofördelar du upptäckt!

Lycka till!